回論壇首頁
論壇主選單 > 手札哈拉區 > 電視直選論壇今晚開波
作者  
討論話題

風水佬

網路會員

器材: 其他 其他
無綫翡翠台8:00 pm
1.九龍東 22.8.2004 (Sun)

無綫翡翠台7:00 pm
1.九龍西 28.8.2004 (Sat)
2.香港島 29.8.2004 (Sun)
3.新界西 4.9.2004 (Sat)
4.新界東 5.9.2004 (Sun)

風水佬

網路會員

1) 2004/08/22 15:19 
是夜九龍東論壇。蕉點有:

民主派嫖妓議員名單。
鄭大班電視開咪!!
還有大律師和愛國代表同場混戰。

jsklee

網路會員

2) 2004/08/22 15:43 
必睇!

laiming

網路會員

3) 2004/08/22 21:02 
互插,正!
尤其保皇被插,更大快人心!

香港至*NET*超人

網路會員

4) 2004/08/22 21:13 
太監林實在比人焯到甩肺, 好多問題冇膽回應!

新進會員

5) 2004/08/22 21:27 
太監林被人插到翻艇......笑

香港至*NET*超人

網路會員

6) 2004/08/22 21:43 
公公縮頭本色, 盡見冇遺! 咁既質素仲走去直選, 收皮啦!
不過, 梁大狀表現都唔係好幾多, 可能真係唔多搞政治SHOW,
個人太直, 表現得很生硬. 大班係好勁, 但插人就O下O下到肉,
講政綱及公作理念就好似冇咩O野講到, 吹水多.
反而唔明點解冇人針對嫖娼一事, 嫻姐是唯當區唯一女性候選人,
好似放左聞豬黨一馬.
幾個二線代表都係廢既, 比例代表制擺明弗鬥人及人面廣, 二線
代表聲都唔聲, 其實對那條名單好不利, 比人印象是二打六, 可
有可無.

Peter LO

網路會員

7) 2004/08/22 22:06 
嫻姐右邊個靚仔真係無多夠班,成日話港人跟內地人想法不同。大佬,現在不是選人大,大陸人怎想與我何干?難道說內地網民要把香港女子獻給解放軍當軍妓,我們都要馬首是瞻嗎?

Peter LO

網路會員

8) 2004/08/22 22:07 
太監班西裝阿餅臨尾喊口號仲話自己有活力--民賤聯真係無句真!

jsklee

網路會員

9) 2004/08/22 23:46 
如果你是住在九龍東,記得睇以下各候選人的辯論,好讓你能選一個政治立場清晰的人,監察政府,幫助市民!

http://www.rthk.org.hk/rthk/tv/electiongcforum/20040822.html

風水佬

網路會員

10) 2004/08/22 23:54 
>>>>反而唔明點解冇人針對嫖娼一事, 嫻姐是唯當區唯一女性候選人,
好似放左聞豬黨一馬.

是啊!在下都不明白。為何無人行這步棋?原本以為有大戲看。

莫非真有內情?還是對手太仁慈?又或是對手太弱智??

jsklee

網路會員

11) 2004/08/22 23:55 
當嫺姐被問及民建聯入行政會議一事,她聲稱民主黨也主動申請想入行政會議.之後明哥立即澄清,話民主黨從來沒有這樣做.嫺姐就叫佢check番歷史.....

小弟年紀還小,想問問各位師兄師姐,究竟民主黨有無要求過想入行政會議?

多謝賜教!

jsklee

網路會員

12) 2004/08/22 23:57 
”反而唔明點解冇人針對嫖娼一事, 嫻姐是唯當區唯一女性候選人,
好似放左聞豬黨一馬.”

因為香港和內地存有文化的差異,哈哈!

香港至*NET*超人

網路會員

13) 2004/08/23 08:05 
我都唔知聞豬黨有主動要求入痕正會議喎.

wuwi

網路會員

14) 2004/08/23 10:51 
嫖娼一事唔提已經大把人記得, 況且何生根本唔起眼, 無必要再煲大佢, 煲大反而令d 游離票反感, 支持聞主派既人唔投聞主黨, 仲有大班可投. 其實拎住一個話題經常重複而最終有反較果既例子有好多.

風水佬

網路會員

15) 2004/08/28 17:22 
無綫翡翠台7:00 pm
1.九龍西 28.8.2004 (Sat)

是夜九龍西論壇。蕉點有:

民主黨--涂謹申....公帑租用黨產。
左派大佬--曾鈺成...獨眼龍出場。

鑊鑊新鮮!!民主派接二會否連三呢?
且看下回港島區又爆甚麼料。

Vincent★帝國天使

論壇版主

16) 2004/08/28 17:23 
哈哈...我無得頭

Relee

網路會員

17) 2004/08/28 20:29 
嘩曾鈺成與一眾党羽比泛民主派圍攻!精彩!

Peter LO

網路會員

18) 2004/08/28 21:12 
邊道有得翻睇呀?我睡午覺睡過頭了。

Relee

網路會員

19) 2004/08/28 21:14 
上RTHK homepage 睇下上左網未!

Relee

網路會員

20) 2004/08/28 21:17 
...
回上一層 第1頁 / 共2頁 到第 頁   下一頁 1 2
手札小舖熱門商品
【Nikon D3200 完全活用】最佳入門手冊!
【2012攝影年鑑】★攝影家手札2012年度鉅獻正式登場!!
【Nikon 1完全活用解析】全新系統完全剖析!
【駕馭閃光燈】最完整的閃燈指導教本!!
【Sony α NEX-C3‧NEX-3‧NEX-5完全上手】熱購中!!
攝影家手札數位影像坊DV哈燒網KeyBuy藝廊論壇
服務信箱:242204 新莊副都心郵局第12信箱 │ 會員服務部:02-85215082(上班時間早上9點~下午6點) 和平東路三段276號 │ 廣告專線:0937-887229 │ 總瀏覽1171288396人 │ 線上1580人
攝影家手札科技有限公司 版權所有 © 2017 PhotoSharp All Rights Reserved. 非經許可,請勿任意轉載、出版本站內容